BKFH 90 års jubileum

Bildende Kunstneres forening Hordaland er 90 år i 2021 og feirer med en kollektivutstilling i Hordaland Kunstsenter 21. april—9. mai, der medlemmer viser et kunstverk hver. Mitt bidrag er et av arbeidene fra collage-serien «Painting and Colouring Book». I tillegg gjennomføres et faglig program, les mer på bkfh.no

Utvidet visningsperiode

«Arv og miljø» i Galleri Hvelvet, Oseana Kunst og Kultursenter, har på grunn av smittesituasjonen under pandemien vært stengt i to uker. Separatutstillingen åpnet igjen i dag, og visningsperioden er utvidet til 4. april 2021 (obs: stengt i perioden 1.-5. mars). «Arv og miljø» er støttet av Kulturrådet og Billedkunstnernes Vederlagsfond, les mer på nettsidene til Oseana (https://www.oseana.no/nb/harald-torresen-arv-og-miljo).

Arv og miljø

Ny separatutstilling med tittel «Arv og miljø» er under montering i Hvelvet, salen for skiftende utstillinger, Oseana Kunst- og Kultursenter på Os. Etter utsettelse på grunn av pandemien åpner separatutstillingen 23. januar. «Arv og miljø» er støttet av Kulturrådet og Billedkunstnernes Vederlagsfond, Les om utstillingen på Oseanas nettsider (https://www.oseana.no/nb/harald-torresen-arv-og-miljo). Visningsperiode: 23.01-28.02 2021.

Kunstgarasjens jul

Kunstgarasjen i Bergen arrangerer sin årlige juleutstilling 26. november 2020 til 20. desember 2020. Alle utstilte kunstverk selges rett fra vegg. To av tegningene fra serien «Den norske kyst» er blant arbeidene, innrammet flytende med glass og eikelister.